Дистриб'ютори із різних областей України відвідали “СП Юкойл” з діловим візитом

Дистриб'ютори із різних областей України відвідали “СП Юкойл” з діловим візитом 24.02.2020

Дистриб'ютори із різних областей України відвідали “СП Юкойл” з діловим візитом

На запрошення “СП Юкойл” представники чотирьох українських дистриб'юторів відвідали офіс компанії з діловим візитом. Серед гостей були представники компаній  ТОВ "Логос-Еко" (Луцьк), ТОВ "Бастіон Груп ЛТД" (Чернівці), ПП  ВТФ "Титан Авто" (Миколаїв), ТОВ "Гермес-Авто ЛТД" (Харків).

В ході візиту відбулася широка нарада представників дистриб'юторів з керівництвом відділу продажів “СП Юкойл”. Обговорювалися питання розвитку каналів дистрибуції в ключових регіонах країни, планове зростання обсягів реалізації продуктів бренду YUKO.

Йдучи шляхом постійного вдосконалення, “СП Юкойл” планомірно розвиває дистрибуційну мережу в усіх регіонах країни. Подібні візити сприяють встановленню тісних партнерських відносин. Співробітники компаній-дистриб'юторів регулярно проходять навчальні курси з продуктів YUKO, і підвищують свій рівень професіоналізму.

«СП Юкойл» висловлює велику вдячність своїм постійним і надійним партнерам за багаторічну взаємовигідну співпрацю, яка дає змогу компаніям впевнено крокувати вперед і не зупинятись у своєму розвитку.