Нам - 29 років!

Нам - 29 років! 09.10.2019

Нам - 29 років!

9-го жовтня Компанія ТОВ "СП Юкойл" відсвяткувала своє 29-річчя! За довгі роки успішної роботи колектив Компанії домігся вражаючих результатів. ТОВ "СП Юкойл" стабільно утримує лідерство на національному ринку мастильних матеріалів і постійно розширює географію експорту. Вже в більш ніж 60-ти країнах світу представлений наш широкий асортимент олив та мастил.

Компанія приділяє велику увагу розвитку персоналу, пропонуючи співробітникам відмінні можливості для професійного і кар'єрного зростання. Безперервно вдосконалюючись, і впроваджуючи інновації у всіх аспектах бізнесу, колектив Компанії впевнено дивиться в майбутнє, і неухильно прагне до досягнення ще більш високих результатів.

У цей святковий день висловлюємо подяку всім співробітникам і ветеранам Компанії, а також нашим партнерам! Впевнені, що професіоналізм і досвід команди забезпечать подальший динамічний розвиток Компанії та втілення в життя найамбітніших проектів!

З Днем народження, "Юкойл"!