Новинка в лінійці бренду YUKO: олива SYNTHETIC DIESEL 10W-40 для дизельної магістральної техніки 15.01.2020

Завод технічних масел "СП Юкойл" - флагман української блендінгової індустрії завжди своєчасно реагує на запити ринку, пропонуючи новітні розробки в сфері мастильних матеріалів.

Чергова новинка бренду YUKO - це продукт SYNTHETIC DIESEL 10W-40, синтетична моторна олива, призначена для найсучасніших дизельних двигунів магістральної техніки (в тому числі оснащених турбонаддувом, сажевим фільтром DPF, системою рециркуляції відпрацьованих газів EGR, SCR-каталізатором).

Продукт пройшов усі необхідні лабораторні тести з відмінними результатами, довівши свою високу європейську якість.Також були проведені дослідно-промислові випробування в реальних умовах на базі низки агрохолдингів і гірничодобувних підприємств. У випробуваннях використовувалися магістральні тягачі марок Volvo і MAN, в результаті яких олива SYNTHETIC DIESEL 10W-40 продемонструвала відмінні експлуатаційні характеристики.

Розроблена на основі новітніх технологій, ця олива відрізняється зниженим показником зольності, що дуже важливо для продовження ресурсу роботи сажових фільтрів. При цьому висока якість YUKO SYNTHETIC DIESEL 10W-40 дозволяє збільшити інтервал заміни оливи до 100 000 км.

Завдяки стабільним робочим характеристикам даного продукту при будь-яких режимах експлуатації, ця новинка однозначно буде затребувана на українському і міжнародному ринку.