Технічні фахівці компанії "СП ЮКОЙЛ" взяли участь в щорічній конференції-практикумі “МЕХАНІТЕХ” 06.03.2020

Технічні фахівці компанії "СП ЮКОЙЛ" стали учасниками щорічної конференції-практикуму “МЕХАНІТЕХ”, що відбулася у Києві. Участь у цьому престижному заході стала для наших фахівців відмінною можливістю представити компанію на українському ринку, поділитися своїм досвідом експлуатації і підвищення надійності машин і обладнання, пов'язаного з використанням сучасних мастильних матеріалів.

Також конференція стала відмінною нагодою налагодити ділові відносини з великими промисловими підприємствами країни, зустрітися з нашими існуючими та потенційними клієнтами, а також закласти фундамент для подальшого продуктивного та перспективного співробітництва. Доповідачем презентованої теми виступив Дмитро Субботін, спеціаліст відділу технічної підтримки  ТОВ "СП ЮКОЙЛ".

“МЕХАНІТЕХ” - це місце, де зустрічаються технічні керівники (технічні директори, керівники департаментів з розвитку, головні інженери та головні механіки, головні енергетики, тощо). Також учасниками конференції зазвичай є фахівці з питань підвищення ефективності служб експлуатації та ремонту устаткування і внутрішньої інфраструктури промислових підприємств, заходів щодо зниження часу простоїв на виробництвах і підвищення якості ремонту обладнання на підприємствах.

Використовуючи мастильні матеріали від виробника технічних олив ТОВ "СП ЮКОЙЛ", ви можете бути впевнені в належній якості та вигідності продукції бренду YUKO, яка виготовляється на найсучаснішому у Східній Європі заводі. Широкий асортимент, якість за вигідною ціною та високий рівень сервісного обслуговування роблять ТОВ "СП ЮКОЙЛ" лідером українського ринку мастильних матеріалів.