ТОВ «СП ЮКОЙЛ» - «Лідер року 2018» в галузі виробництва продуктів нафтопереробки 06.08.2019

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу компанію ТОВ «СП ЮКОЙЛ» визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, та підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року 2018».

Ми пишаємося отриманим званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності нашої роботи й гарантія високої якості послуг, що ми надаємо кінцевому споживачу. Ця нагорода також відображає наші стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.

Національний бізнес-рейтинг вже впродовж 14 років проводить рейтингування підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу.

Дослідження проводилося у 2018 році серед 315 794 підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності.

Загальний перелік переможців національної премії "Лідер року 2018":

Підприємство

Місце
в рейтингу

Золото рейтингу
ТОВ «СП ЮКОЙЛ»

ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА НАФТОВА КОМПАНІЯ»

ТОВ «ТРЕЙД КОММОДІТІ»

Срібло рейтингу
ТОВ «НВП АГРІНОЛ»

ТОВ «АВГУСТ ПРОМ»

Бронза рейтингу
ТОВ «УКРІНДЕКСПРОМ»

ТОВ «РЕСУРС-ОЙЛ-А»

Вітаємо колег та партнерів із винагородою!