Новини

Моторні масла YUKO успішно пройшли тестові випробування і отримали допуски одного зі світових лідерів з виробництва техніки - компанії VOLVO

Наявність офіційних  допусків та схвалень від провідних автовиробників є найкращим підтвердженням якості для моторних олив. У жовтні 2019 року моторні оливи YUKO для дизельних двигунів, а саме - YUKO Mega Diesel 15W-40 та YUKO Mega JDX 10W-40 отримали допуски від провідного європейського виробника - компанії Volvo.

Фахівці ТОВ "СП Юкойл" взяли участь у галузевій конференції під патронатом концерну BASF

Провідний інженер-технолог підприємства Ганна Ларченко і фахівець з постачання Ольга Давиденко, взяли участь в щорічній конференції «Компоненти для виробництва мастильних матеріалів і охолоджуючих рідин», яка проходила під патронатом хімічного концерну BASF SE 20 вересня 2019 у Львові.

Вітаємо з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Кожен рік в другу неділю вересня працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України відзначають своє професійне свято. Колектив ТОВ «СП Юкойл» щиро вітає всіх працівників галузі з цією подією!

Вітаємо з Днем Незалежності України!

24-го серпня ми святкуємо День Незалежності нашої улюбленої Країни. Від імені колективу ТОВ “СП Юкойл” сердечно вітаємо всіх з цим величним святом!

ТОВ "СП Юкойл" - офіційний партнер SAIL-Europe

Відтепер ТОВ СП "Юкойл" - офіційно зареєстрований партнер SAIL-Europe (Services to Associations and Industry in the Lubricants sector). SAIL-Europe - це незалежна компанія, що надає послуги для галузевих асоціацій і операторів індустрії мастильних матеріалів.

ТОВ "СП Юкойл" продовжує розширювати географію експорту

Компанія "СП Юкойл" продовжує розширювати географію експортних поставок. Відтепер високу якість олив та мастильних матеріалів ТМ "YUKO" мають можливість оцінити споживачі Нової Зеландії та Еквадору.

ТОВ «СП ЮКОЙЛ» - «Лідер року 2018» в галузі виробництва продуктів нафтопереробки

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу компанію ТОВ «СП ЮКОЙЛ» визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, та підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року 2018».

«СП Юкойл» - ключовий постачальник мастильних матеріалів для промисловості - вітає з Днем Металурга!

Гірничо-металургійна галузь - одна з головних в економіці України. Обсяг реалізованої металургами продукції щороку  формує п’яту частину всієї експортної виручки країни. Саме тому розвиток та модернізація металургійної та гірничої промисловості - це державний приоритет.

Вітаємо з Днем Конституції України!

28 червня ми святкуємо День Конституції - одне з найголовніших державних свят.

Вітаємо з Днем хіміка!

Щорічно в останню неділю травня представники всіх галузей промисловості відзначають День хіміка. У 2019 році це професійне свято припало на 26 травня.

Послуги експертів технічної підтримки ТОВ «СП Юкойл» відтепер можна замовити онлайн!

На офіційному сайті Компанії впроваджено модернізацію, і тепер в його структурі з'явилася сторінка відділу технічної підтримки. Відтепер, пройшовши за посиланням, Ви маєте змогу замовити весь спектр послуг, які надаються цим відділом, заповнивши просту форму.

Оновлення ліцензії API

Система ліцензування та сертифікації моторних олив (Engine Oil Licensing and Certification System - EOLCS) Американського Інституту Нафти (API) провела плановий аудит нашої продукції та подовжила ліцензію заводу технічних олив «YUKOIL» на 2019-2020 рік.

16-17 квітня фахівці компанії Yukoil взяли участь в 12 Ukrainian Marketing Forum

Ukrainian Marketing Forum - головне щорічне місце зустрічі спільноти професіоналів, що пропонують нові ідеї, розробляють стратегії і продукти та формують клієнтський досвід.

Технічний семінар для компанії "АСТАРТА"

На запрошення компанії "АСТАРТА", наші технічні фахівці взяли участь у масштабному семінарі, який відбувся 21 лютого в м Київ.

Популярні мастила YUKO у новій упаковці

Пластичні мастила YUKO отримали нову упаковку. Відтепер вони доступні у форматі картушей об'ємом 400 мл.