Новини

Моторні масла YUKO успішно пройшли тестові випробування і отримали допуски одного зі світових лідерів з виробництва техніки - компанії VOLVO

Наявність офіційних  допусків та схвалень від провідних автовиробників є найкращим підтвердженням якості для моторних олив. У жовтні 2019 року моторні оливи YUKO для дизельних двигунів, а саме - YUKO Mega Diesel 15W-40 та YUKO Mega JDX 10W-40 отримали допуски від провідного європейського виробника - компанії Volvo.

Фахівці ТОВ "СП Юкойл" взяли участь у галузевій конференції під патронатом концерну BASF

Провідний інженер-технолог підприємства Ганна Ларченко і фахівець з постачання Ольга Давиденко, взяли участь в щорічній конференції «Компоненти для виробництва мастильних матеріалів і охолоджуючих рідин», яка проходила під патронатом хімічного концерну BASF SE 20 вересня 2019 у Львові.

Вітаємо з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Кожен рік в другу неділю вересня працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України відзначають своє професійне свято. Колектив ТОВ «СП Юкойл» щиро вітає всіх працівників галузі з цією подією!

Вітаємо з Днем Незалежності України!

24-го серпня ми святкуємо День Незалежності нашої улюбленої Країни. Від імені колективу ТОВ “СП Юкойл” сердечно вітаємо всіх з цим величним святом!

ТОВ "СП Юкойл" - офіційний партнер SAIL-Europe

Відтепер ТОВ СП "Юкойл" - офіційно зареєстрований партнер SAIL-Europe (Services to Associations and Industry in the Lubricants sector). SAIL-Europe - це незалежна компанія, що надає послуги для галузевих асоціацій і операторів індустрії мастильних матеріалів.