ТОВ "СП Юкойл" - офіційний партнер SAIL-Europe

ТОВ "СП Юкойл" - офіційний партнер SAIL-Europe 22.08.2019

ТОВ "СП Юкойл" - офіційний партнер SAIL-Europe

Відтепер ТОВ СП "Юкойл" - офіційно зареєстрований партнер SAIL-Europe (Services to Associations and Industry in the Lubricants sector). SAIL-Europe - це незалежна компанія, що надає послуги для галузевих асоціацій і операторів індустрії мастильних матеріалів. SAIL є офіційним представником ATIEL (Технічна Асоціація Європейських виробників олив) в сфері надання послуг по забезпеченню відповідності олив європейським стандартам.

Офіційне партнерство з SAIL-Europe означає, що Компанія ТОВ "СП Юкойл" як виробник і продавець моторних олив була внесена асоціацією ATIEL до переліку компаній, які керуються принципами кодексу практики (LoC) ATIEL, що, в свою чергу, дозволяє отримувати допуски європейських автовиробників (OEM), а також ліцензувати продукцію по ACEA (Асоціація європейських виробників автомобілів) та API (Американський інститут нафти).

Також це означає, що продукція Компанії відповідає вимогам і проходить постійний контроль EELQMS (Європейська система моніторингу якості мастильних матеріалів для двигунів). Сертифікація EELQMS - це єдина система якості, яка одночасно підтверджує відповідність продукції Компанії допускам ACEA, API, SAE, а також різним європейським, американським і глобальним методам і процедурам тестування.

Таким чином, ця подія - чергове свідчення високої культури виробництва і якості продукції ТОВ "СП Юкойл" для наших партнерів та споживачів у всьому світі.