Послуги служби технічної підтримки «СП Юкойл» стали ще більш мобільними

Послуги служби технічної підтримки «СП Юкойл» стали ще більш мобільними 09.01.2020

Послуги служби технічної підтримки «СП Юкойл» стали ще більш мобільними

Послуги служби технічної підтримки «СП Юкойл» стали ще більш доступні для споживачів олив «YUKO», завдяки появі фірмового автомобіля. Тепер фахівці відділу зможуть ще більш оперативно реагувати на кожен клієнтський запит і відвідувати найвіддаленіші сільськогосподарські і виробничі підприємства, для забезпечення максимально ефективної експертної підтримки.

Сьогодні служба технічної підтримки Компанії здійснює ряд постійно діючих партнерських програм, спрямованих на експертний підбір, випробування і моніторинг якості мастильних матеріалів, а також навчання технічного і торгового персоналу.

Серед них:

• Експертний підбір продуктів YUKO відповідно до рекомендацій виробників техніки (транспортні засоби, промислове обладнання);
  • Підбір аналогів мастильних матеріалів YUKO до продуктів інших виробників;
  • Надання документації на продукцію YUKO: технічні описи, паспорти якості, відгуки споживачів;
  • Проведення навчальних семінарів по мастильним матеріалам;
  • Аудит підприємств з метою правильного використання мастильних матеріалів;
  • Організація і проведення випробувань мастильних матеріалів YUKO в транспортних засобах і промисловому обладнанні.

Служба технічної підтримки завжди готова до співпраці, а ії ресурси і досвід гарантують своєчасну експертну допомогу клієнтам Компанії.